Terschelling..

In de afgelopen week verbleven we een paar dagen op het prachtige Terschelling, waar we mochten genieten van het frisse, maar mooie weer op dat heerlijke eiland vol natuurgeneugten.

Natuurlijk hadden wij afgelopen maandag ook al onze poriën wijd open staan om dat alom bejubelde Noorderlicht nu eens goed in ons op te nemen maar we waren al vroeg op en rond negen uur ’s avonds liggen we enigszins moe-gefietst en uitgeteld op de bank en zien er een beetje tegenop om via onbekende en donkere bospaadjes het enkele kilometers verderop gelegen Noordzeestrand te moeten bereiken. Bovendien is het flink koud en staat er een harde tegenwind. Ongeveer een kwartier voordat het spektakel zou moeten aanvangen hink ik nog volop op twee gedachten, maar als we de gordijnen openen blijkt er een enorme wolkenband over het eiland te zijn geschoven die ons zicht op het natuurfenomeen definitief gaat ontnemen.

Opgelucht zak ik  weer onderuit op de zachte kussens. “Wat jammer nou!” 

Enfin, om een lang verhaal maar weer eens flink in te korten, we hebben – al rondfietsend en –wandelend méér dan genoeg andere fantastische panorama’s mogen bewonderen waarbij ik hieronder de plaatjes de gaatjes maar weer eens laat vullen…

One thought on “Terschelling..

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s