Over dit weblog ‘Krijnsels’

Mijn naam is Krijn Dijkema, woonachtig in Loppersum, een kleine plaats  in de gemeente Eemsdelta aan de noordkant van het Groninger Ommeland.

Rondzwervend in de prachtige natuur om mij heen, heb ik erover geschilderd, gedicht, geboetseerd, gefilmd en vooral gefotografeerd.

Dat gevoel om anderen deelgenoot te willen maken van mijn kleine natuurbelevenissen  in woord en beeld verwoord  ik inmiddels  al weer jarenlang in een weblog waar honderden lezers de weg naar weten te vinden. Op een later moment ben ik niet alleen natuurindrukken gaan delen maar daarnaast ook bij mezelf afgetapte, pretentieloze gedichtjes, rijmsels, spelingen met  taal en klank, mijmeringen, gekleurde herinneringen en (on)opvallende schoon- of interessantigheden die ik om me heen ontdek en graag  met anderen deel.

Geloof, verwondering, bezinning en humor, bespiegeling en relativering, het  zijn de ingrediënten van een persoonlijk beeldverhaal waaraan ik met pixels en bytes in mijn weblog vorm wil geven.

Ze vormen een soort  stoet van persoonlijke gedachtengangen mét beelden erbij.

Een bonte optocht van ‘mijmers en  rijmers, plaatjes en praatjes, pixels en spinsels’ die zich voor mijn gevoel het best laat samenvatten door middel van het  mixwoord ;  ‘Krijnsels’

Ik hoop dat je het kunt waarderen en reacties (via het gastenboek of  via de reageer-functie op de blogs)  stel ik zeer op prijs !

Krijn

Krijn

http://atelierkrijn.nl

One thought on “Over dit weblog ‘Krijnsels’

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s