Dág Pepijn ! ….

Gisterochtend was de geboorte van ons zévende kleinkind een feit;  Pepijn Samuël !  Een van God gebeden prachtig manneke! Alles goed met ouders en baby, dank u !

Vandaag mochten we weer even een kijkje komen nemen in dat intieme wereldje van wieg en kraambed en vergaapten we ons opnieuw aan de uitkomst van het onbevattelijk wonderproces van zwangerschap, bevalling en geboorte.

Een nieuw mensje tussen al die miljarden anderen en er is er maar één zoals hij…

Het wiegje staat nu nog naast het kraambed maar Opa kan het niet laten en sluipt ook even naar het gereed gemaakte babykamertje waar het straks de nachten gaat doorbrengen. Zo’n kleine, met smaak en liefde ingerichte ruimte draagt in mijn beleving altijd een haast sacrale sfeer waarin je niet zomaar even binnen klost.

Die betrééd je.. met ingehouden adem…

Hier is zijn residentie ! Een onder een baldakijn gesitueerd slaaptroontje voor een kleine prins! Een Koninklijke Verschooncommode voorzien van bedwelmende Lotionnetjes en verkoelende Billenzalven waarboven een bonte rits  ienie-mienie-gewaadjes die straks hun partij dapper zullen gaan meeblazen tussen de grote-heren-maten.

 U hóórt nog van hem !

8 thoughts on “Dág Pepijn ! ….

  1. Van harte gefeliciteerd.
    Het is inderdaad iedere keer weer een wonder!
    En voor de grootouders een geschenk om mee te mogen maken.

  2. Krijn en Janneke, wat een rijk bezit is dit. Een nieuw en jong leven blijft een wonder, een mysterie. Geniet van dit kind.
    Gr. Ineke

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s