Open Dag de Wierde, Wirdum …

Regelmatig wordt aan me gevraagd hoe het gaat met de vogelbeeldjes-hobby.  

Goed .. dank u!

Nou ja..u vroeg het niet echt natuurlijk,  maar toch  is het fijn om te kunnen zeggen dat het project leuk heeft uitgepakt. De echte aanmaakwoede is bij mij wel wat geluwd, maar met enige regelmaat verkoop ik wel een beeldje en dan verhuist zo’n plastiek naar de vensterbank van een vogelliefhebber of wordt het kado gedaan aan jubilerende (schoon-)ouders of jarige opa’s.

Voor hen die de introductie destijds hebben  gemist, bekijk maar even het blog van 4 februari jl. ( zie archief) of surf naar http://www.atelierkrijn.nl

Ik gebruik dit blog vandaag even om op verzoek de Open Dag van de Paardenmelkerij de Wierde in Wirdum (Gr.) onder de aandacht te brengen, waarbij ik dit jaar ook ‘acte de presence’  hoop te geven in de vorm van het bemensen van een kraam met mijn vogelcreatie-werk op de betreffende natuur- en snuffelmarkt.    

Het belooft komende zaterdag prachtig weer te worden en wie weet treffen we elkaar daar !

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s