“We proudly present ….Atelier Krijn! “

Eindelijk is het zover en mag ik via dit blogje de aftrap verrichten van mijn nieuw project: “Atelier Krijn” , waarvoor ik enkele weken geleden al een klein tipje van de sluier had opgelicht om jullie te attenderen op mijn jongste creatieve uitspatting: vogelbeelden in klei !

Dat begon in de zomer van 2021 met het boetseren van mijn eerste vogel-maaksels en zorgde er al snel voor dat mijn eigen  vensterbanken, kasten, plankjes etc.  er al snel overvol mee raakten. Enthousiaste reacties van anderen (ook veel van mijn blogvolgers) brachten me op het euvele idee om met mijn beelden wat meer aan de weg te gaan timmeren en om dit soort ‘bird-art’ ook echt beschikbaar te stellen voor liefhebbers van vogelkunst. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat ik inmiddels een aardige voorraad aan vogelsculpturen heb geboetseerd en afgewerkt die dus vanaf nu ook te bestellen zijn. Sterker nog, wanneer men dat wil kan ik ook in opdracht een vogelbeeld in klei maken, tenminste zolang ik dat zie zitten en het niet gaat om een levensechte struisvogel of pinguin op ware grootte.

Mijn zoon Ruben helpt me hierbij enorm door zich verantwoordelijk te weten voor PR, Social Media en exploitatie, waardoor ik me slechts op het artistieke deel van de uitvoering hoef te richten.

Ik ben er echt heel blij mee dat ik de lancering van de speciale ‘Atelier Krijn’ website, die vandaag online gaat, nu aan al mijn bloglezers bekend kan maken. Ik hoef verder niet zoveel te vertellen over het ‘hoe en wat’, want dat kun je daar allemaal vinden en bekijken.

Benieuwd? Ga snel naar  www.atelierkrijn.nl

Veel kijk – en leesplezier!

(O ja! Ik zou het dit keer extra leuk vinden om je reacties, opmerkingen en/of tips te horen! )

https://www.facebook.com/profile.php?id=100077467920761
Instagram :@atelier_krijn

4 thoughts on ““We proudly present ….Atelier Krijn! “

  1. Hallo Krijn, buiten jouw vaak prachtige foto’s en ontroerende teksten blijk je ook nog over gouden handjes te beschikken. Daarmee ben je een gezegend mens. Veel succes met je nieuwe hobby.
    Gr. Ineke

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s