Hartekind Walk 2021 …

In deze dagen herdenken we ons kleindochtertje Annelin, dat vorig jaar op 9 december werd geboren met een ernstige hartafwijking en die wij na 10 dagen toch weer moesten loslaten.

Dubbel zijn onze gevoelens omdat wij als familie samen met haar ouders het verlies en elkaars verdriet herbeleven, maar anderzijds ook dankbaar voor nieuw leven en hoop op wat weer komen gaat.

Om hier op een of andere manier uiting van en inhoud aan te geven hebben wij (maar vooral Janneke) een zelfbedacht initiatief ontwikkeld om familie, vrienden en bekenden enerzijds te betrekken bij deze periode en anderzijds op een sportieve manier het goede doel te dienen.

We stippelden een zogenaamde Hartekind Walk (Team Regenboog) uit, waarin mensen zich konden opgeven om samen met ons een lange, frisse wandelroute (in de vorm van een zelf op de route uitgetekende hartvorm) te lopen waarin we herdenken, hoopvol vooruitzien en genieten van de natuur. Tegelijkertijd kon men zich hiervoor laten sponsoren om de Stichting  Hartekind te steunen.  Deze heeft zich als doel gesteld om de overlevingskansen van kinderen met een aangeboren hartafwijking te vergroten en kwaliteit van leven te verbeteren.

Nou je begrijpt het al. Dat is een succes geworden! Niet alleen kan er ruim 1600 euro worden overgemaakt maar we hebben vandaag met 19 betrokken mensen een heerlijke wandeling in heldere vrieslucht langs en door de prachtig berijpte Groninger velden gelopen, waarin we het Dorpshuis van Zeerijp  en de eeuwenoude kerk in Eenum als tussenstop-  en memorisatieplek hebben aan gedaan.  Dank ook,  aan de prettig samenwerkende beheerders!

Het was echt fantastisch om samen met al deze lieve mensen op deze manier stil te mogen staan, te gedenken, te verwerken en ..te hópen!

4 thoughts on “Hartekind Walk 2021 …

  1. Ondanks verdriet en zorgen wens ik jullie Gezegende Kerstdagen en een goed en gelukkig 2022. Wij mogen ook weten dat jullie kleindochter bij God is maar, gelijk beseffend, dat het voor jullie allemaal een groot en pijnlijk verlies is.
    Liefs en groetjes Gerda

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s