‘Pronkjewailtjes’ wordt (weer) ‘Krijnsels’

Tsja…het is weer eens tijd voor verandering wat mij betreft! 

Nadat ik mij alweer een jaartje of vijf hoofdzakelijk met het vullen van een natuurplaatjes- en -praatjesblog heb bezig gehouden ben ik van plan om binnenkort dit weer aan te vullen met andere ‘ditten en datten’ die zo af en toe ook in mijn binnenste opborrelen.

In een alweer ver verleden heb ik mijn blog al eens een tijdlang op een dergelijke wijze aangevuld en ik wil dat graag wéér doen.

Veel lezers kennen en bezoeken sinds een  anderhalf jaar ook mijn tweede blog  ‘kRIJMsels’ dat ik destijds ben gestart, waarin rijm- en dichtwerk werd opgenomen. Omdat het bijhouden van twee verschillende blogs mij wat minder bevalt en vooral ook omdat er heel veel overlap zit in de verschillende lezersgroepen heb ik besloten om beide blogs terug te brengen tot één geheel en de natuurverhaaltjes uit te breiden met  bepaalde mijmeringen, gekleurde herinneringen en andere (on)opvallende schoon- of interessantigheden die ik om me heen ontdek en graag  met anderen deel.

Ze vormen een soort  stoet van persoonlijke gedachtengangen mét beelden erbij.

Een bonte optocht van ‘mijmers en  rijmers, plaatjes en praatjes, pixels en spinsels’ die zich voor mijn gevoel het best laat samenvatten door middel van het  mixwoord ;  ‘Krijnsels’

(Ik bedenk ook maar wat…)

Krijg je automatisch berichten van nieuw updates en zit je niet op deze uitbreiding te wachten?  Kwam je hier puur voor de natuurbeelden en hoef je al dat andere niet?  Geen punt. Lees en bekijk wat je wilt ! Of meld je simpelweg via de mailfunctie af. Het laatste wat ik wil is je toch al zo volle mailbox vullen met ongewenste post.

Voor hen die het wel waarderen geldt; veel lees- en kijkplezier en tip iemand anders waarvan je denkt dat hij of zij het ook fijn kan vinden..

Graag hoor ik straks ook wat jullie er van vinden. Dat kan als gewoonlijk het simpelst via de reageerknop hieronder.

Hartelijke groet

Krijn Dijkema

3 thoughts on “‘Pronkjewailtjes’ wordt (weer) ‘Krijnsels’

  1. Ik heb je weer gevonden Krijn . Enige jaren geleden toestemming gekregen om een vogeltje van jouw hand te mogen schilderen . Zo mooi geworden. Ik hoop dat er weer vele mooie foto’s mogen komen

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s