Vouchers…

Héél, héél voorzichtig worden ook in de natuur de eerste versoepelingen toegelaten waar we zo lang naar uitkeken. Nee, nog geen volop uitbottend groen of uitbundig uitwaaierende bloesems, da’s allemaal véél te risicovol met het oog op uitbraak van de gevreesde bitse variant; de mogelijk nog fel in het rond bijtende nachtvorst.

Nee, het zijn meer de ingetogen, typische tegoedbonnen waar de vroege maart ons al mee probeert te paaien. Vouchers die straks mogen worden ingewisseld tegen de beloofde aanbiedingen, waarbij superlatieven weer te kort zullen schieten.

Het zijn de eerste nog tere ‘katjes’,  de iele kornoelje-bloempjes, het rose van de winterharde ‘viburnum’… stuk voor stuk zijn het bescheiden voorlopers van de echte lentepracht waarvan ik ook hier straks weer wat hoop te mogen tonen. 

Maar nu dan eerst de kleine herauten en ik vind het leuk om daar dan weer een pimpelmeesje op te laten plaats nemen omdat het zachte blauwgeel van dat dappere vogeltje daar nu eenmaal een oogstrelende combinatie mee vormt.

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s