Vóór de bijl…

Eigenlijk is het gazon aan een maaibeurt toe, maar door de veelvuldige regenval van de afgelopen dagen is het er nu toch wat te zompig voor en daarmee krijgen ook de veelvuldig tussen het gras opgekomen  paddenstoeltjes nog een paar dagen uitstel van executie. 

Tijdens de spaarzame zonmomenten breek ik daarom nog even op de knieën en neem dan ook gauw de gelegenheid te baat om de fragiele schoonheid van allerhande zwammetjes , bladeren en late bloemetjes in een omlijsting van flonkerende dauw- en regendruppels nog vast te leggen, vóórdat de definitieve onthoofding zal plaats nemen.

Ach..en anders waren ze natuurlijk ook uit zichzelf wel weggekwijnd of verslijmd en daarom is het zo leuk om ze vóór hun teloorgang nog even in mijn digitaal plakboek te kunnen opnemen.     

One thought on “Vóór de bijl…

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s