Op Insta…

Het is zover…

Ook ik ben gezwicht en sta met mijn plaatjes op Instagram.

Meerdere mensen hadden me al vaker geattendeerd op de mogelijkheid om via dat medium mijn foto’s wat meer ‘wereldkundig’ te maken.

Daar heb ik nogal tegen aan gehikt, omdat ik me dan weer in een andere vorm van ‘social media’ moest verdiepen en ik ben al niet zo digitaal aangelegd. Maar het moet gezegd, ik bereik op deze manier wel veel meer mensen met mijn werk en omdat ik nu eenmaal de schoonheid van de schepping via mijn foto’s ook erg graag met anderen deel, heb ik toegegeven aan die exhibitionistische impuls, vandaar…

Op Instagram hoop ik met een zekere regelmaat selecties te laten zien van al die uiteenlopende natuuronderwerpen die ik in de afgelopen 15 jaar in digitale vorm heb mogen vastleggen.

Ik hoop uiteraard dat veel van de vaste lezers van ‘Pronkjewailtjes’ die daarnaast ook op Instagram kijken of posten, er veel plezier aan zullen beleven.

Om de eerste series te bekijken, klik op

https://www.instagram.com/krijn_dijkema/?hl=nl

En voor allen die niks met Insta hebben…

Op deze plek blijf ik gewoon trouw aan de huidige opzet van mijn blog, met meer op de actualiteit gerichte foto’s én bijbehorende babbelteksten die ik zo graag mag schrijven.

Dus tot een volgende ‘Pronkjewailtjes’

2 thoughts on “Op Insta…

  1. Bedankt Krijn, dat je op deze site je prachtige foto’s en stukjes blijft posten. Lees en bekijk het altijd met heel veel plezier.

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s