Snif…

Ik zit momenteel sniffend en hoestend achter de PC. 

Ik weet eigenlijk wel zeker dat het slechts om een verkoudheid gaat maar voor de zekerheid zal ik maandag toch zo’n  wattenstaaf-test moeten ondergaan en me – tot aan de uitslag – in sociaal opzicht wat moeten beperken.

Al met al  wordt mij hierdoor wel  een gepland  uitwaai- en fotografeer-weekend op een van de eilanden volledig door de verstopte neus geboord. Snif..

Enfin, dat houden we dan te goed en als ‘lekkermakers’ diste ik uit mijn archieven maar wat sfeerfoto’s op die ik ooit maakte op en rond Schiermonnikoog en die ik hier dan ook maar even de revue laat passeren.


3 thoughts on “Snif…

  1. Hoi Krijn,
    Ik hoop dat het reultaat van de test negatief is en dat je snel weer de wijde wereld in mag.
    Je bent niet de enige. Mijn wederhelft zit hier ook de sniffen en te snotteren. Dus ook huisarrest, ook al is het voor ons gevoel een doodgewone verkoudheid. Je weet maar nooit… Hij moet dinsdag testen.
    Gelukkig heb je nog mooie foto’s in je archief en kun je je nu nog verheugen op een weekendje Schier!
    Beterschap!

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s