En spetteren maar ..

Ik had hier vandaag graag opnamen getoond van een door malse regenbuien herademende natuur en opgefrist en schoongespoeld groen, maar alle veelbelovende buienstroken trokken aan dit stukje Nederland onderdoor en bovenlangs. Slechts enkele druppen vielen ons ten deel en hoewel ik met lede ogen mijn dorstend gazon zie verpieteren, gaat mijn zorg en meeleven toch meer uit naar de land- en tuinbouwers alhier die vergeefs de hemel aftuurden in de hoop op oogst-strelende regen.

Ondertussen weten de vogels precies waar er nog te drinken en te baden valt in plassen en slootjes. Een paar dagen geleden maakte ik bij een bosvijvertje een aantal filmbeelden van er op los badderend vogelvolk en die heb ik in elkaar geflanst tot een one-minute-clip, zodat ik vandaag och nog wat gespetter kan laten zien op ‘Pronkjewailtjes’.

( voor de beste beeldkwaliteit; even op het HD symbooltje klikken)

5 thoughts on “En spetteren maar ..

  1. Heel mooi tja en viel er nu maar weer wat water voor de natuur het wordt wel erg droog nu vooral voor de boereen en tuinders

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s