Achterhoek ..

Zo!
We zijn weer terug van een tiendaagse kampeerveldtocht naar de Achterhoek, want voor langdurig tropische temperaturen hoefden we nu eens niet naar Zuid Frankrijk en wat is dát stukje Nederland ook mooi!
Ik heb deze keer echter de camera-spullen nauwelijks tevoorschijn gehaald en heb me op onze fietstochten – lui als ik ben – beperkt tot het af en toe als een cowboy uit zijn holster te voorschijn halen van mijn I-phone en daarmee maar wat in het rond geschoten.
Dat leverde dan een paar van deze ansichtkaarten op…

 

IMG_2760

 

IMG_2804

 

IMG_2815

 

IMG_2798

 

 

 

2 thoughts on “Achterhoek ..

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s