Kedéng-kedéng ..

Nadat we hier in het uiterste noorden toch wel opnieuw een paar dagen tegen een hardnekkig wolkendek aan hebben gekeken, brak vandaag dan toch ook hier eindelijk de zon weer door.
En dan zomeren we maar gewoon weer verder..

Tja…de gewassen kunnen natuurlijk wel heel goed wat hemelwater gebruiken, maar schuin achter mijn huis kleurt de tarwe toch al beloftevol goudgeel en ook de daar direct naast gezaaide bieten lijken nog niet al te veel onder de aanhoudende droogte te lijden.

Ik fotografeer ze vandaag even in supergroothoek, wat wel altijd een enigszins vertekend beeld oplevert, maar wel mooi ons Grunneger landschap in al zijn weidsheid toont.

DCIM101GOPROGOPR1568.JPG

 

Achter mijn rug dendert de trein Groningen-Delfzijl voorbij en omdat ik weet dat zijn tegenpool een minuut later uit de tegenovergestelde richting komt, plaats ik het mini-cameraatje op een plek waar hij straks heel dicht langs zal razen.

Veilig een eindje verderop staand, gebruik ik mijn smartphone als afstandsbediening en wacht op het moment suprême om vervolgens tijdig af te drukken en …dan krijg je dus dit soort plaatjes.

 

 

DCIM101GOPROG0121666.JPG

Ach ja..
De techniek staat voor niet en het is natuurlijk geen échte natuurfotografie, maar ik vond het toch eens leuk om het eens te laten zien!

One thought on “Kedéng-kedéng ..

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s