Filmpjes..

 

Eigenlijk ben ik van plan om in de nabije toekomst weer wat meer met natuur-video te gaan doen.  In het verleden heb ik al vaker zogenaamde mini-clips geproduceerd, waarvan ik hieronder ter illustratie een voorbeeld publiceer.

Ik besef me – als ik ze opnieuw bekijk – dat ze wat traag van opbouw zijn, maar toch wel fijn om rustig naar te kijken.

Foto’s en bijbehorende verhaaltjes zullen er ongetwijfeld blijven komen, maar ik heb toch wel zin om ook weer eens aan de slag te gaan met het maken van korte ‘1-minute’ natuurvideo-clips waarin de sfeer door toevoeging van beweging, geluiden en muziek een extra fijne dimensie krijgt…

Het is wel wat meer werk doordat er beelden verzameld en gemonteerd moet worden, maar ik heb er wel zin in !

Overigens zal het nog wel even duren voor het zover is en daarom als opwarmertje dan alvast maar dit ochtendbeeld van enkele jaren geleden ..

2 thoughts on “Filmpjes..

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s