Kreta ..

Zo! Daar ben ik weer !

Voor het geval je ‘Pronkjewailtjes’ een tijdje mocht hebben gemist ( wat ik leuk zou vinden), dat had een reden. Een fijne, wel te verstaan want we hebben er twee weekjes Kreta op zitten. Een wat door omstandigheden vervroegde vakantie in een ver, maar heerlijk oord. Wel warm, maar niet eens zo consistent zonnig als het weer in Nederland was de afgelopen dagen.
We bivakkeerden in een berg-appartement waar het ook naar Kretenzer begrippen wat koeler en wisselvalliger was dan gebruikelijk, maar gelukkig had de zon toch wel de overhand zodat we de aantrekkelijkheid van dit eiland op haar waarde konden schatten. Met die typische, geroemde Kreta-aspecten zoals een prachtige natuur, exotisch aandoende baaien en stranden, een vriendelijke bevolking en heerlijk en goedkoop eten, maar ook met wat minder lovenswaardige kenmerken van veel afval-rotzooi in de wegbermen en onbegrijpelijk Grieks rijgedrag.
Wél prachtige bergweggetjes, waarop hordes geiten net zo lang blijven liggen dagdromen tot je ze met de auto bijna aan de kant hebt geduwd en waarlangs overal volop lila-rood bloeiende Oleanders nu op hun mooist staan te zijn.
Ik laat het wat woorden betreft hier maar bij en laat de beelden verder hun werk doen. Het zijn er wel veel deze keer, maar dat zegt dan ook genoeg over de schoonheid en variatie van de Kretenzische natuur waaraan onze ogen zich mochten bezatten!

 

IMG_2415

 

kret24

 

kret8

 

kret17

 

kret9

 

kret36

 

kret20

 

kret19

 

kret11

 

kret2

 

DCIM100GOPROGOPR0297.JPG

 

 

kret4

 

kret5

 

kret10

 

kret16

 

kret27

 

kret21

 

kret23

 

kret37

 

kret3

 

IMG_2523

 

 

kret26

 

 

 

kret29

 

kret28

 

kret32

 

IMG_2613

3 thoughts on “Kreta ..

  1. Geweldige foto’s ! Prachtig! Ik word helemaal stil van al dat moois. Bedankt dat je dat met ons wilt delen.

  2. Geweldige foto sessie Krijn, jullie hebben genoten (als echtgenoten ;-*))
    we dachten al, hé waar zou Krijn zitten . . . .
    Mooie zomer, dank voor al het moois . . .

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s