Donker..

 

Al een poosje geleden al had ik deze dag als een snipperdag ingepland om weer eens bosvogels vanuit een fotohut in Drenthe te kunnen fotograferen. Daar kan ik me dan altijd wel aardig op verkneuteren en ik houd dan dágen van te voren angstvallig het weerbericht in de gaten. Want het is in zo’n bos door al die bomen sowieso altijd al wat donkerder dan hier in het open veld en eigenlijk is helder weer wel een beetje ’n voorwaarde voor een geslaagde expeditie.

Nou wat dát betreft was het wel een domper zeg! De al dagenlang voorspelde sombere regendag werd inderdaad een feit en dan is het o zo moeilijk om dat snel heen weer bewegend gevogelte vast te leggen, omdat de sluitersnelheden dit dan niet toelaten. Technisch wel op te lossen door met hoge ISO-waarden te werken maar dat heeft ook weer zijn nadelen.

Nou ja.. uiteindelijk komen er toch een aantal redelijk geslaagde opnamen op het geheugenkaartje en kijken is óók leuk !

 

vled1

 

Merelvrouw..

 

vled2

 

Geelgorsman..

 

vled5

 

 

Vinkenman..

 

 

vled3

 

Keepvrouw …

 

 

vled6

 

Matkop …

One thought on “Donker..

  1. Een aantal “redelijk geslaagde” afbeeldingen? …. ehm, ik vind ze prachtig! Het hoeft gek genoeg niet altijd “mooier” soms is juist de regenachtigheid en half wazige foto OOK prachtig! als kijker voel ik me dan zelf in die natte omgeving!
    De vinkenman met t besje in zijn snaveltje vind ik uitmuntend… ik lig zelf op mn buik met mijn neus in de bladeren gedrukt….
    Super mooi! ❤

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s