Nóg wel ..

 

Als ik aan het eind van de middag nog even besluit om een frisse neus bij Ekenstein op te doen, is een van de prettige bijbedoelingen er doorgaans op gericht om er ook fotografisch wat van mee te nemen.

 

ekst1

 

Als ik afwisselend in gedachten verzonken en geconcentreerd  om me heen loop te kijken hoor ik achter mij een bekend kinderstemmetje “ Hé opa!”

Verrassing!
Gelijktijdig had ook mijn schoonzoon Christiaan het idee opgevat om met Mats een spaziergangetje te maken op dezelfde locatie…

 

ekt18113

 

Daar waar zijn oudere broers, mij al weer met een à la ‘ouwe jongens onder elkaar’ opgestoken wijsvinger begroeten, is hij nog in de hartverwarmende leeftijdsfase, waarop er spontaan op me wordt afgerend,  waarbij innnig schurkend mijn been wordt omarmd alsof we elkaar in jaren niet zagen.

We wandelen samen op en van foto’s maken komt er dan niet zoveel, maar een goed gesprek met mannen onder elkaar op Zaterdagmiddag heeft óók wel wat !

Ondertussen huppelt Mats voor ons uit, waarbij hij gevraagd en ongevraagd ons voorziet van een eindeloze rij mededelingen, wetenswaardigheden en vragen die er in dat blonde koppie rond gaan..

Bijna weer bij de auto aangekomen, besluit hij om maar eens een zo’n fijn herfstblad voor mama mee te nemen , maar hij laat groothartig de kleurkeuze aan ons over….

Doe maar een bruine, zeg ik dan.

 

 

ekst18114

Een beetje flauw eigenlijk, maar hij heeft er al eentje gevonden en beoordeelt het als één van opa’s zoveelste ijzersterke voorstellen .. !

 

Nóg wel  ..

 

ekst18112

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s