Regen en zon !

 

Het is een komen en gaan vandaag, waarbij de ene fikse regenbui de andere opvolgt zodat ik, als ik uit de auto wil stappen om ergens naar binnen te gaan maar beter een tijdje kan blijven zitten om niet ernstig doorweekt te raken.

Ach…neem ik toch gewoon even een binnenfoto om de buitensfeer weer te geven?

 

herfts1

 

Terugrijdend, zie ik in de achteruitkijkspiegel hoe er ergens aan de verre horizon een glimp zonlicht doorbreekt en ook van dat ‘achteruitkijkje’ maak ik een ingekaderd plaatje, waarvoor ik uiteraard wel even stil ben gaan staan.

 

herfts2

 

Thuis gekomen scheurt aan het eind van de middag de lucht helemaal open en als ik nog een stukje richting Westeremden wandel, kleurt de hemel boven Stedum prachtig oranje-rood waartegen de ‘Stemer’ toren als kenmerkend silhouet scherp wordt afgetekend..

 

herfts4

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s