Nat..

t Is nu echt Herfst in optima forma geworden, als we bijkomen van de naweeën van de tweede najaarsstorm van dit seizoen, waarbij felle opklaringen worden opgevolgd door dito slagregens.

Tegen vijven stap ik tijdens een droge fase nog even het pad op en struin een beetje richtingsloos wat door de berm aan de andere kant van het spoor, waarin een laatbloeiertje, zoals in dit geval een rode klaver nog even schuchter de kop durft op te steken..

vrijd2

 

vrijd1

 

Nog een poosje en we duiken de tijd in waarin we amper bloemen meer zien bloeien en geen vlinders meer zien dwarrelen ,waarbij we ons wat meer gaan richten op nieuw gearriveerde trekvogels en wintergasten.

 

Ook mooi !

 

vrijd3

 

Als ik dat alles overdenk, trek ik de jasrits alvast maar wat hogerop, want de gordijnen boven mijn hoofd worden al weer rap dicht getrokken en we bereiden ons voor op een volgende striemende bui op die toch al zo doorweekte akkers..

One thought on “Nat..

  1. Ik vind jouw foto’s altijd weer mooi. Elke keer weer.
    Er is ook een vraag in mij opgekomen, …over regen en fotograferen. Ik snap wel dat een camera absoluut niet van regen houdt, en de foto die ik graag zou zien, kan ik eigenlijk nergens echt vinden, en dat is regen met diepte…. dat je de druppels verder weg kan zien als het ware. Ik neem maar aan dat dat niet te fotograferen is…dat je focus dan niet lukt of zo….? Online kan ik ook nergens zo’n soort foto vinden. Nou ben ik zelf absoluut geen fotograaf, maar ik heb jou vaker foto’s zien maken waar de diepte juist heel mooi in naar voren kwam… ik heb gewoon zin om jou in een plensbui op pad te sturen en alle regen richtingen te fotograferen met zeven verschillende dieptes of zo!

    mja… Ik droom lekker verder ;-)))

    Hartelijk dank voor al die mooie foto’s, steeds maar weer!

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s