Van Keesbloumen en Feesbouk ..

Over de koolzaadakkers liet ik me in een vorig blog al lyrisch uit en vandaag kleuren daar de slootwallen vol Fluitenkruid nog eens prachtig tegen aan.

 

koolzaad Delleweg
Het zijn romantisch ogende kanten kunststukjes, nu snel en hoog oprijzend, waardoor ze soms een wuivende uitkijkpost bieden voor kleine zangvogels.
Dát zijn voor mij echte geluksmomenten, wanneer ik er in slaag om de zachte kleurencombinatie van zo’n teer gebouwde vogel en zo’n ranke ‘Keesbloum’ te kunnen vastleggen..

 

grasmusruisred2

 

robotap1

 

Geweldig, omdat met zo veel mee-lezers en –kijkers te mogen delen!
Fijn ook om steeds weer bemoedigende reacties te krijgen, waaruit uw waardering en betrokkenheid blijkt. Het geeft me altijd weer nieuwe inspiratie.
Ik heb, om dit blog met nog meer mensen te kunnen delen – besloten om wat actiever op Facebook te worden en heb ook daar een aparte pagina voor ‘Pronkjewailtjes’ aangemaakt.
Het zou mooi zijn, als jij als meegenietende FB-gebruiker deze site daar wilt ‘liken’ en /of je ‘feesbouk-vrienden en bekenden’ er over wilt tippen.

Alvast dank !
Krijn

2 thoughts on “Van Keesbloumen en Feesbouk ..

  1. Fantastisch, geweldig om via jouw bewoordingen en foto’s van de natuur te mogen genieten, zo’n mooie toegevoegde waarde Krijn, baie dankie (Zuid Afrikaans) .
    Goede gezondheid wensen we je in lengte van jaren om je enthousiasme voor ‘MOTHER NATURE ALMIGHTY POWERFUL CREATION’ te kunnen voortzetten♬♪♫ ヾ(*・。・)ノ ♬♪♫
    Helena ♥ &¯\_(ツ)_/¯ Friends {♥‿♥}

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s