Zondodendron …

Het is bijna half tien en de lange juni-avonden brengen met zich mee dat er zelfs op dit tijdstip nog met fijn foto-licht in de tuin wordt gestrooid.
Eigenlijk heb ik mijn handen eerst vol aan de lading boodschappen die we na de wekelijkse ‘AH-erlebnis’ weer in de voorraadkast mogen zetten, maar ik laat de pakken melk en broccoli-stronken even voor wat ze zijn om snel de camera ter hand te nemen..

Want als ik rap ben kan ik nét dat heerlijke strijklicht gebruiken, waardoor de rododendron kortdurend in een fel-rose, romantische gloed komt te staan…

 

rodo1

 

rodo2

Daar ben ik dan best heel ingespannen mee bezig en vergeet op zulke momenten even de wereld om me heen..

Als ze er een beetje op staan zoals ik ze in gedachten had, heeft dat toch wat langer geduurd dan ik had ingeschat en het is dan ook hóóg tijd geworden om iets aan die verdacht zachte water-ijsjes te doen…

One thought on “Zondodendron …

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s