Wees niet bang …

Op een dag als deze, waarop we als mensen hier weer eens het fel contrast tussen licht en donker en de dunne scheidslijn tussen leven en dood ervaren, plaats ik deze foto die ik van de week maakte…

Het is het beeld van een klein kloppend, kwetsbaar hartje vol levensdrang, oplettend opgericht.. zich bewust van de mogelijkheid om ooit besprongen te kunnen worden door gevaar dat schuil kan gaan achter elk zon-doorschenen herfstblad..

meesilh4

Zullen we dan niet meer eten? Ons niet meer koesteren in zonnewarmte? Niet meer genieten?
Niet meer léven?

“Kijk naar de vogels in de lucht: ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren, het is jullie hemelse Vader die ze voedt. Maak je dus geen zorgen voor de dag die komt. Elke dag heeft genoeg aan zijn eigen kwaad.“ (naar Mattheus 6 )

4 thoughts on “Wees niet bang …

  1. Hallo Krijn Als je tijd en zin hebt natuurlijk zou je deze foto met tekst wel voor mij willen afdrukken in kleurzou er heel blij mee zijn de kosten zijn voor mijn rekening dit spreekt mee heel erg aan. groetjes Tini Oudman Date: Sat, 14 Nov 2015 14:33:17 +0000 To: tinioudman@live.nl

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s