‘Pronkjewailtjes’

Oei…da’s even schrikken? Of beter; even wennen?
Een totaal ander look en bovendien een andere naam… ‘ Pronkjewailtjes’ in plaats van ‘Krijnsels’.

Ja.. om maar meteen duidelijkheid te geven : ‘Krijnsels’ stopt en verandert in ‘Pronkjewailtjes’.
Deze wijziging komt voort uit de keus die ik heb gemaakt om in dit weblog voortaan het accent (opnieuw) te leggen op ‘natuur en natuurbeleving’ en niet of in mindere mate op de andere ‘dieverdoaties’ die ik tot nu toe hier ook toonde.
Het is vooral die schitterende natuurpracht die me maar blijft inspireren om er op uit te gaan, vast te leggen en te delen. In dat fantastische buitenleven openbaren zich aan ons, stuk voor stuk, ware ‘pronkjewailtjes’ ( Gronings voor ‘juweeltjes’) waarvoor de eer (de pronk) naar mijn mening allereerst uit dient te gaan naar de Ontwerper van dit alles. Hierbij is de fotograaf slechts de zich verwonderende vastlegger van het beeld en het moment, diegene die het op zijn manier slechts interpreteert en registreert.

Webparels, Mei 08

Het zullen vanaf nu dus vooral natuurfoto’s zijn die ik de revue laat passeren, voorzien van persoonlijke indrukken, mijmeringen en beschouwingen. Of met hier en daar zelfs een educatief tintje. Wat niet weg neemt dat er nog best eens een(foto-)gedichtje kan passeren of iets anders dat ik graag even wil delen, maar tóch steeds wel met een focus op de sieraden in de flora en fauna van onze mooie Ommelanden.

Ik hoop van harte dat je de nieuwe opzet kan waarderen en ik zie na elk blog altijd weer uit naar iedere vorm van reactie.

Met hartelijke groet
Krijn

One thought on “‘Pronkjewailtjes’

  1. Het maakt mij niet uit HOE het heet hoor Krijn! Ik ontvang altijd met graagte de mailtjes met juweeltjes. :-))) Altijd weer prachtig, die natuur, en als wij hier érgens om moeten lachen zijn het wel de heel af en toe voorbijkomende gedichten / limmerickjes….
    Wat je ook met ons deelt, ik heb mezelf nog nooit horen zeggen dat ik het niet mooi vond!

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s