Er even tussen uit…

U ontvangt de komende weken even geen ‘Krijnsels’ in verband met onze op handen zijnde vakantie, waarbij we weliswaar in zuidelijk richting gaan maar ‘hoe ver en waar naar toe’ nog heerlijk open ligt.  Dat laatste hangt helemaal af van de lengte en stabiliteit van de mooi-weerperiode waarmee we nu ook in onze contreien worden verwend.

Omdat het zeker de bedoeling is dat de camera’s en schrijfschriftjes mij op mijn tochten vergezellen, hoop ik bij terugkomst weer fijne natuurbeelden en mogelijk ook een enkel rijmseltje aan te mogen leveren.

 

Hartelijke groet

Krijn

2 thoughts on “Er even tussen uit…

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s