Reelaxen …

’t Valt niet mee om reeën in volmaakte rust op film vast te leggen. Vaak hebben ze me in de gaten en vertonen dan alert gedrag; de kopjes gaan steeds omhoog en ze lopen dan wat schichtig van me af  om te laten zien dat ze zich niet helemaal op hun gemak voelen. Jammer, want  het is juist zo leuk om hun natuurlijk gedrag te kunnen laten zien, wanneer ze zich onbespied wanen. Een tijdje geleden trof ik deze twee exemplaren aan in een uiterst relaxte stemming. Hoewel ik niet de illusie had dat ze mij niet waarnamen, was er toch geen enkel teken van onrust. Sterker nog, er werd een poosje uitgebreid aan wederzijdse verzorging  gedaan waarna het tijd werd om liggend en herkauwend de dingen van de dag te overdenken.

Let op die prachtig, muisgrijze wintervacht en – met name bij de close- ups – óók op de diepe,rustige ademhaling.

Prachtdieren !

( Even dubbelklikken en HD kwaliteit instellen)

3 thoughts on “Reelaxen …

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s