Weer thuis…

Zo! 

We zijn al weer een paar daagjes veilig terug van een heerlijke – en verantwoorde- vakantie in Oostenrijk  (Zuid Karinthie) en Noord Italie (Veneto) die we vooral fietsend (ja, ja nog steeds zónder motortje)  en wandelend hebben doorgebracht in goede conditie en warm-zomerse omstandigheden.

Uiteraard maakte al mijn foto-apparatuur deel uit van de bagage maar om eerlijk te zijn heb ik daar dit keer maar vrij zelden gebruik van gemaakt en vaak met de telefoon vanuit ‘de heup geschoten’ landschapsopnamen gemaakt die het obligate ansicht-kaarten-niveau niet echt overstijgen.

Daarnaast wat vlinderbeelden van (meest) zuidelijke soorten met de macro-lens genomen tijdens berg- en bos wandelingen..

De spaarzame vogelfoto’s komen vooral uit de point-and-shoot-camera die ik tijdens de fietstocht door de Po-delta ( een mediterraan equivalent van het Lauwersmeergebied) hanteerde en zijn ook niet van een echt hoogstaand niveau maar omdat het soorten betreft die wij in ons landje niet of zelden tegen komen laat ik ze hier toch ook maar even zien..  

(Hierboven Koereiger en hieronder Heilige Ibissen en een Bijeneter)

Tot slot nog een enkele indruk uit Venetië-stad waar het door het ontbreken van massa’s toeristische Japanners en Chinezen ongekend rustig was, wat ik in een veelzeggend sfeerplaatje heb geprobeerd uit te beelden..

4 thoughts on “Weer thuis…

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s