Drenthe-toer..

Gisteren samen met mijn geliefde een hele dag fantastisch gefietstocht door Drentse dreven in de schitterende omgeving van oeroude brinkdorpjes als Meppen, Aalden en Zweeloo.
In de ochtend viel het wel wat tegen met de aanvankelijk beloofde zon en toerden we voornamelijk rond in een door mist en nevel versluierd landschap, maar dat hád ook wel weer wat..

 

drntkoe

 

 

Gelukkig werd het tegen de middag helder en deed het licht eindelijk zijn baanbrekend werk, waardoor de gouden herfstsfeer waar ik zo op had gehoopt toch een feit werd.

 

 

dentven

 

Het voordeel van fietsend rondstruinen is vooral het gegeven dat je in een paar uren tijd de hele omgeving kan verkennen, het nádeel is dan weer dat ik minder tijd neem voor fotografische hoogstandjes met name voor detailopnamen.

 

drentvlieg

 

Een paar sfeerbeelden pak je dan al gauw mee, maar de overal fotogeniek aanwezige paddenstoelen vragen eigenlijk om wat meer fotografische aandacht.
Tuurlijk…we stappen er even voor af, maar voor het anders zorgvuldig weghalen van in de weg zittende grasjes, storende halmen en plakkerige frutsels gun ik me eigenlijk geen tijd, want…

 

drenteek

 

drenteek2

 

 

drentrusul

 

nieuwe vergezichten lonken om iedere bocht..

 

drentlicht

 

3 thoughts on “Drenthe-toer..

  1. Я никогда не видела, как плачут мужчины, пока не отформатировала жесткий диск

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s