Na de regen …

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik op een vrij windstille zaterdag, nadat er flink wat  regen was  gevallen en het eindelijk droog werd, de laan voor mijn huis ben opgelopen om wat filmopnamen te maken van doorweekte grassen.

Zo op het eerste gezicht, nou niet meteen een  spectaculair onderwerp natuurlijk maar als je goed kijkt en eens op de hurken tussen de kletsnatte sprieten en aren gaat zitten gaat er een winkel aan gratis natuurjuwelen voor je open!

Flonkerende diamanten, parelsnoeren en diademen hangen – fragiel biggelend – mooi te zijn voor je alsmaar vergapende ogen.

Helemaal betoverend wordt het, wanneer de laagstaande avondzon al die fijnzinnig gesmede zilverwerkjes ook nog eens langzaam maar zeker transformeert tot in filigraan uitgevoerde kunst van blad- en klatergoud.

 

Enfin, kijk zelf maar …

 

2 thoughts on “Na de regen …

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s