Romp en reus..

Toen de angst voor de reus was verdwenen

Is het volk ter plekke verschenen

Van Goliath bleef niet veel heel

enkel zijn romp na ‘t strijdtoneel

Want men nam als trofee

zijn reuzenkop mee

De Filistijnen… die namen de benen

9 thoughts on “Romp en reus..

 1. Hallo Krijn, wat heb jij dat ontzettend mooi neergezet. Wat is God’s schepping toch prachtig. Ik wens je ontzettend veel plezier bij het maken van deze uitdaging. Je hebt er oog voor, en het gaat je zeker lukken. Ik geniet er nu al van. Dankjewel.

 2. Ik zal de mooie foto’s missen maar als de film(pjes) net zo mooi worden als de foto’s kijk ik er naar uit wat jij ons presenteert.

 3. Heel mooi Krijn, al ben ik het met Gwen eens. Wanneer de beelden iets meer in elkaar zouden overvloeien, wordt het geheel wat rustiger en dat zou, mijns inziens, meer recht doen aan die prachtige opnames.
  Dat je nog maar veel heerlijke uren van Gods machtige schepping mag blijven genieten.

 4. Erg leuk idee en ik zie absoluut uit naar meer kleine miniclipjes, of toch foto/stills uit wat je opneemt misschien?
  De overgangen vind ik nog niet zo soepel, maar zoals je al zei is het een heel leerproces, de overgang naar video. Wat je in dit clipje laat zien vind ik wel intens mooi… en ik wil absoluut meer zien!

 5. Mooi, wat bijzonder dat het zo dicht bij ons om de hoek ligt! Het was toch niet vanwege de “gebruiksaanwijzing” preek dat je over gaat op de video techniek.? Leuk in ieder geval dat je nieuwe dingen probeert…..

 6. Wat een goed en fijn idee Krijn, ik wens je veel plezier met het maken en veel gezondheid
  en dat je het nog lang mag volhouden.
  Hartelijke groeten,
  Jitske.

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s