Flyers ..

 

 

Vandaag maak ik nog even dankbaar gebruik van buurman’s bijna uitgebloeide vlinderstruik, waar Koolwitjes en Kleine Vossen rond dwarrelen of het een lust is.
Ik ben al een tijdje bezig met het proberen vast te leggen van vliegende insecten en dat lukt steeds beter. Ook deze dartele schoonheid biedt me een leuke kans om de korte oversteek van bloem naar bloem te fotograferen.

 

koolw2

 

Tijdens de vakantie heb ik me ook toegelegd op zulke vluchtopnamen en hier zijn een paar toonbare flyer-platen die ik tussen de vele tientallen mislukte foto’s kon wegplukken en die hier wel een plekje verdienen.

 

fr5

 

 

fr8

 

fr1rr

 

 

One thought on “Flyers ..

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s