Zo !

Zo !
We zijn weer terug in Hollandse dreven na drie heerlijke voornamelijk zonovergoten vakantieweken in het Zuid-Franse land waarbij we deze keer naast de benenwagen óók de fietsen mee hadden gebracht en dat was best nog flink heuvels op en af buffelen, ook al zochten we vooral de fietsroutes op die als ‘facile’ stonden aangeschreven.
We trokken met ons tentje achtereenvolgens door de Morvan ( Bourgondië), de Drôme en de Haute Provence en uiteraard liet ik weer een onafzienbaar spoor van fotografische herinneringen achter waarvan ik de prive-foto’s bewaar voor het persoonlijk archief en hier een selectie van natuuropnamen laat zien die ik graag met de lezers van ‘Pronkjewailjes’ wil delen.
Het is een verzameling platen van landschappen, doorkijkjes en min of meer bijzondere soorten dieren,vlinders en vogels ( waarbij ik eindelijk opnamen van de Scharrelaar (Coracias garrulus) heb kunnen maken).
Ik toon ze hieronder zonder verder begeleidend commentaar en laat de beelden verder maar spreken ..

fr16

 

fr4

 

 

 

fr9

 

fr2

 

fr24

 

fr15

 

fr25

 

fr13

 

fr23

 

fr22

 

fr18

 

 

fr26

 

fr27

 

 

fr29

 

fr32

 

 

fr30

 

 

fr31

 

fr35

 

 

 

 

fr36

 

fr37

 

fr38

 

fr34

O ja.. bij thuiskomst wachtte ons een onaangename verrassing omdat de pruimenboom tijdens onze aanwezigheid onverwacht ongeveer 80 kilo aan rottend ooft in de heerlijk heldere vijver heeft laten vallen en deze heeft omgetoverd in een stinkende poel waarin een flink aantal vissen het niet heeft overleefd.

Ik heb nog vakantie, maar er is al weer werk aan de winkel !

 

vijv1

3 thoughts on “Zo !

  1. Wat weer een prachtige foto’s Krijn en dan die thuiskomst. Da’s echt balen! Nog even een kleine werkvakantie dus. Succes en ik hoop dat je overige vissen het toch nog overleven.

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s