Nog even ..

Zo… de vijver is vorige week afgewerkt met een heuse vlonderrand..

Volgens mijn kinderen ziet ie er deze keer niet eens echt ‘Krijnig’ uit..

Ik weet precies wat ze bedoelen.  Minder  ‘krakkemikkig en tierelantijnerig’.  Mijn vrouw, vind het geheel zelfs lichtelijk  ‘Renger Woltjer’- achtig, doelend op het vlijtwerk van mijn lieve schoonvader die in zijn leven een vakkundig spoor naliet van smetteloze,  zuiver haaks en waterpas liggende, recht-toe-recht-aan werkjes en perkjes.

Nou ja, zeg…

Als ze nog éven doorpraten, ga ik tuinkabouters plaatsen!

vivr1

Inmiddels zijn ook de vissen met enig ceremonieel te water gelaten, zodat het fijne kijkspel kan beginnen..

 

vivr2

 

Het hóórspel, waar ik ook naar uitzie (wat trouwens een wat vreemde uitdrukking is in dit verband) zal nog wel even op zich laten wachten want de groene kikkers hebben voorlopig de weg naar dit onderkomen nog niet weten te vinden.

Maar ‘t is slechts een kwestie van tijd voordat het weer zover is dat ik ze voorzichtig buikschuivend tot op een paar decimeter kan benaderen…

 

Groene Kikker

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s