Joepie !

Altijd al wilde ik graag vliegende vlinders fotografisch vastleggen, maar dat is technisch gezien gewoon een hele toer en tot nu toe liep zo’n experiment altijd uit op louter onscherpe plaatjes, frustratie en gezucht.
Voorwaarden voor een geslaagde foto is héél veel licht, razendsnelle sluitertijden, coöperatieve vlinders en een grote dosis geluk en altijd was er wel één conditie waar niet aan werd voldaan.

Maar vanmiddag is ’t me dan eindelijk gelukt om een redelijk goed resultaat te behalen, met behulp van onze bloeiende seringen die met hun bedwelmende geuren alsmaar opnieuw die prachtige Atalanta’s naar zich toe lokten. Dankzij een speciale camera-techniek, een buigzame, maar pijnlijke rug en een bijna volgeschoten geheugenkaartje, slaag ik er in om lucht, bloem en dwarrende vlinder in één beeld samen te vatten.

Joepie !

 

ata3

 

ata1

2 thoughts on “Joepie !

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s