Daar zijn ze dan..

Zo…
Inmiddels heb ik – mede vanwege het aanlokkelijke weertype- al een paar heerlijke momenten door weten te brengen in mijn foto-tentje bij de baddertafel en ik had beloofd om wat resultaten te laten zien.

Bij deze…

Dit is zo ongeveer mijn uitzicht over het spiegelgladde mini-vijvertje ..

 

badder9

Ik heb me om te beginnen maar eens geconcentreerd op spiegelbeelden, waarvoor zoiets zich natuurlijk heel goed leent. Het is wel een geduldwerkje hoor, want ook al is het vrijwel zeker dat er wel vogels ten tonele zullen verschijnen, het is maar de vraag wanneer en wáár precies en of ze een beetje coöperatief zijn wat het poseren betreft.
De achtergrond-scêne heb ik uiteraard wel zelf in de hand, waarbij ik de vijverrand wat speenkruidpolletjes heb geplaatst, waardoor de lentesfeer nog eens extra feestelijk wordt benadrukt.

Nou ja, hier zijn een tweetal eerste resultaten van dit tuinvogelfoto-projectje met dank aan de welwillende medewerking van een roodborst en twee zich wat bescheiden opstellende ringmussen..

 

badder4

 

badder6

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s