Ik kom er even niet aan toe..

Het is niet anders, ik kom nauwelijks aan fotograferen toe . Nu we de nieuwe woning hebben betrokken staat praktisch elk uurtje vrije tijd in het teken van plinten plaatsen, kasten in elkaar zetten,  dingen ophangen, verf aanbrengen en weer afkrabben….

Niks erg hoor want het wordt gewoon erg leuk allemaal, maar mijn kop staat dan minder naar het nader beschouwen van uitbottende takken en vroeg kwinkelierende vogels.

Voor ‘pronkjewailtjes’ neem ik daarom alvast een voorschotje op het komend voorjaar en duikel daarom twee heerlijke lente-figuren op uit het foto-archief..

 

Want zo krijg je er wél héél veel zin in  en is het iets om je kinderlijk op te verkneukelen van voorpret…

 

pimpelmees-april-10

 

distelvlinder-mei-09

One thought on “Ik kom er even niet aan toe..

  1. de foto’s komen mij bekend voor.Ik heb vrijwel al de vogels opgeslagen.Heerlijk al die prachtige foto’s, in mijn ééntje bekijk ik ze dan als dia serie en dat gebeurd nogal eens. Ik woon in een park wat vroeger bij een buitenplaats hoorde.Er zijn veel vogels en nu beginnen de stinse planten er aan te komen.Die groeien hier niet van nature maar zijn in de 19 de eeuw bij de buitenplaatsen gepoot.Voor het huis is een een enorm groot grasveld dat is nu helemaal licht paars van de crocussen.Ik had gewoon even zin om dat te vertellen. Veel genoegen en sterkte bij het klussen.Groeten van Renske van Pel.

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s