Heide-hut..

Gisteren heb ik weer eens heerlijk zitten snipperen in een fotohut, ergens aan de voet van de Lemelerberg, waar de vogelwereld weer nét even anders is dan op de Groninger klei.
Soms is er een paar uur feitelijk niets te zien en dan is ’t op eens een komen en gaan van vogels die speciaal neer strijken om te drinken of te badderen , want dat is in deze warme dagen voor hen de voornaamste attractie.
Ook in die uren dat er niks gebeurt, verveel ik me geen moment.
Eenzaam maar niet alleen in die stille wereld vol paars gekleurde hei en goene lover, mijmer ik er heerlijk op los, bedenk een halve preek en slurp van meegebrachte koffie terwijl mijn aandacht voor wat er buiten gebeurt geen moment verslapt..

Uiteindelijk levert dat weer een aantal beelden en – voor later – herinneringen op waar ik weer blij mee ben en ondertussen denk ik er hard over om zelf óók eens zo’n drink- en baddervijvertje te construeren. Ik hou u op de hoogte..

lele10

lele9

 

lele11

 

lele8

 

lele7

 

lele3

 

 

 

 

One thought on “Heide-hut..

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s