Spring is in the air !!

Vogels en bloemen vormen altijd een harmonieus gezelschap en ik houd er van om te proberen ze in één beeld vast te leggen. Dat lukt niet vaak, maar áls alles goed valt, vliegt én zit dan héb je ook een mooie plaat.

Omdat de voorjaarskriebels komen,  laat ik vandaag 3 voorbeelden zien van dergelijke, goed gelukte lente-bloem-vogels-opnamen.

Daar staan dan wel heel, héél veel mislukte pogingen tegenover.

Maar dat éne geslaagde portret doet alle moeite en falen vergeten, ik ben dan even helemaal happy !

Hier zijn ze:

 

Pimpelmees, April 10

 

koolmees

 

 

rb

 

 

 

 

5 thoughts on “Spring is in the air !!

  1. Jij happy,ik happy bij het zien van de prachtige foto’s.Ik mis dat nog altijd hoor.Maar één troost ik heb vrijwel al je vogel en bloemen foto’s opgeslagen en dan kijk ik ze allemaal achter elkaar lekker zittend achter de computer.
    Groeten Renske van Pel.

  2. “Maar dat éne geslaagde portret doet alle moeite en falen vergeten, ik ben dan even helemaal happy !”
    Een zeeeeer herkenbaar gevoel. Zeker als je een dag alleen maar net-niet opnames hebt gemaakt. Deze foto’s zijn schitterend!

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s