Haasje rep je …

Ik woon aan de rand van het dorp en kijk vanuit de woonkamer uit over de velden. Vanaf deze bevoorrechte positie zie ik in de verte regelmatig een of meer hazen scharrelen. Met name in de zomer verkennen ze ook wel eens onze achtertuin en zijn dan van dichtbij te bewonderen. Dat zijn de momenten waarop ik tot verbijstering van huisgenoten de krant zomaar neergooi, gehaast de camera-tas op zoek en naar buiten snel om plat op de buik te proberen er een mooi portretje van te maken. Soms een foto, dan weer een filmpje..
Ik heb van een aantal van die filmbeelden een kleine video-clip gemaakt :

One thought on “Haasje rep je …

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s