Drone-beelden Ekenstein en Hoeksmeer ..

Tsja, dat waren een paar aardige winterdagen, waarin ik ook nog wel wat sfeerbeelden voor het grote filmproject heb kunnen verzamelen.

Een op video-gebied lang gekoesterde wens is inmiddels ook in vervulling gegaan, namelijk het kunnen werken met drone-beelden waarbij je vanuit vogelperspectief prachtig zicht krijgt op het landschap. Persoonlijk zag ik er nogal tegenop om me ook daar nog eens in te moeten verdiepen én te investeren en ik prijs me dan ook gelukkig met zoon Rubi, die daar wél oren naar had en hier mee aan de slag is gegaan! Een prachtige aanvulling én leuk om samen te werken.

Inmiddels zijn de eerste vlieguren en vluchtopnamen gemaakt en hem komen dan ook alle credits toe voor de totstandkoming van de eerste ‘Pronkjewailtjes-van-bovenaf-video’ van het besneeuwde landschap van Ekenstein en Hoeksmeer.

Klik op onderstaande link om ‘m te bekijken!

 

3 thoughts on “Drone-beelden Ekenstein en Hoeksmeer ..

  1. De beelden van bomen van bovenaf zijn echt sprookjesachtig. Net als Rika miste ik soms de horizon. Mooi om de molen van bovenaf te zien. Ik leer nu dat de rieten kap niet rond, maar ovaal is van vorm.

  2. Veel prachtige beelden, maar kan nog aardig bijgesnoeid (kill your darlings?).
    Zomaar wat ideetjes: de bomen bij Ekenstein, de landschappen zonder horizon / lucht. Misschien eerder vanuit overzicht inzoomen dan andersom bij beelden recht van boven (sneeuw op water). De molen: mooie shots langer in beeld (tijd vertragen), niet dubbel.
    Geniet van de Pronkjewailtjes, woon nu bij Utrecht, maar geboren Groningse.

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s