Gevleugelde schransers ..

 

Heerlijk is het om met de camera een paar uurtjes bij een druk bezochte voerplek te zitten kijken naar het komen en gaan van een bont vogelgezelschap. Geen moment zitten ze stil, voortdurend alert op een onverhoedse roofvogelaanval strijken ze éven neer. Driftig scharrelend over de bebladerde bodem, slokken en schrokken ze zo snel mogelijk de hapjes in de vorm van zaden en bessen naar binnen, ondertussen ook even dreigend pikkend in de richting van een concurrent  om daarna weer een poosje hoog in een boom te gaan zitten schetteren, tót het tijd wordt voor wéér een duikvlucht naar die begeerlijke maar o zo gevaarlijke plek…

(O ja..vergeet niet het geluid aan te zetten! )

3 thoughts on “Gevleugelde schransers ..

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s