Herfstimpressie Ekenstein …

 

Er zit voortgang in het proces van het maken van natuurvideo’s  en het werken aan het filmproject. Langzamerhand ben ik begonnen aan het verzamelen van het eerste ruwe beeldmateriaal, het uitbouwen van benodigde apparatuur en het oefenen in videobewerking. Ik beleef ook hier weer veel plezier aan, maar ik stuit ook bij dit nieuwe fenomeen weer vaak op de grenzen van het eigen kunnen en de beperkingen die de techniek en soms ook  de portemonnee met zich brengt.

Maar ..ik heb al weer heerlijk aan de rand van het Hoeksmeer in de prut gelegen om steltlopertjes te filmen en hurkte genietend in  een ruige rietwal van het Damsterdiep om nét die fraaie weerspiegeling in het water in beeld te kunnen krijgen..

En ik banjerde gelaarsd door bergen opéén gewaaide herfstbladeren en genoot van het gouden najaarslicht dat flonkerend door de stammen van dat prachtige Ekenstein scheen…

Van dat laatste maakte ik een korte impressie, die ik hier graag wil laten zien!

 

 

3 thoughts on “Herfstimpressie Ekenstein …

  1. Prachtig! Ik vind de overgangen deze keer 100% beter. Super mooi gemaakt zo. Heel erg prettig om naar te kijken en jammer dat t al voorbij is. Da’s toch een goed teken, als je als kijker zegt aawww, is t nu al afgelopen?! ❤

  2. Prachtig, Krijn. Weer even genieten.
    Mag ik je er nog even op wijzen dat de “f” ontbreekt in “Herfstimpressie”? 🙂

    Groet, Didy.

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s