Opening …

 

Tsja, daar was dan die lang verwachte en enthousiast aangekondigde eerste mooi-weer-zaterdag van dit nieuwe seizoen. Het duurde overigens wél even vóór dat het kwik naar aangename waarden steeg, want in hier Noord Groningen waaide in de ochtend een nogal frisse zeewind bij een door sluierbewolking wat weg gefilterde zon. Maar aan het eind van de morgen brak hij dan toch door en werd het ook hier van dat heerlijke lenteweer dat uitnodigde tot buiten-klussen.

Daar gaven we dan ook maar weer gehoor aan en dan kan ik het niet laten om tussen de bedrijven door met een schuin oog uit te zien naar fotogenieke tuingenoten.

Die waren zeker van de partij, zodat ik af en toe het werk onderbrak om de camera op hen te richten.

Neem nou die heerlijke pimpelmezen, die terwijl ze al druk bezig zijn met het inrichten van nestkastjes, toch even langs komen om te snoepen van wat pindakaas.
Deze kleine gymnast oefent eventjes aan de rekstok en als je goed kijkt kun je zien dat ie al eerder met de ringen in de weer is geweest..

 

 

pimpel

 

En wat dacht u van de eerste dagvlinders die we al weer rond zien dwarrelen. Twee ontwaakte Citroentjes cirkelen door de tuin, maar die blijven maar zelden zitten. Nee, dan werken de Kleine Vossen beter mee om te zorgen dat ik op mijn gemak de eerste vlinderfoto van het nieuwe voorjaar kan maken.

 

klvos

 

Hierbij verklaar ik dan ook het lente-seizoen voor geopend !

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s