Opa en Oma’s Midweekje

De afgelopen midweek brachten we met onze drie tijdelijk verweesde kleinzonen door in een bungalowpark in de bossen bij Leersum.

 

molenk1

 

 

Dat brengt naast de genoegens van het dagelijks kunnen knuffelen en koesteren van wat je zo lief is, ook allerlei besognes en ‘deja-vu’s ‘ mee van meer opvoedkundige aard, waarbij je ’t weer eens aan de lijve voelt om slaapdronken aan de allerkleinste uit te moeten leggen dat het nog maar half zes in de ochtend is en já..dat die plas natuurlijk gedaan mag worden, maar néé..dat er nog géén filmpje mag worden gekeken. Verder vertolken we overdag afwisselend de rol van rugby-scheidsrechter, entertainer en conflict-mediator en poedelen elke middag urenlang rond in het overdekte golfslagbad, waar we opvallend veel lotgenoten- opa’s en oma’s treffen aan wie eveneens de tijdelijke zorg over het grut blijk te zijn overgedragen.
‘Bek-af’ wordt je er van, zeggen we samenzweerderig tegen elkaar, maar onze ogen glimmen en we tonen allemaal op een of andere manier de verzaligde grijns van het ingetogen geluk dat dit bijzondere voorrecht ons verschaft!

O ja..tussen de bedrijvigheden door vatte ik uiteraard de camera nogal eens ter hand, niet alleen om veel ‘whats-ap-fotootjes’ aan papa en mama door te zenden, maar ook om enkele aspecten van de prachtige natuur die ons daar omringde vast te leggen..

Die laatste laat ik dan hier maar even zien..

 

molenk2 - kopie

 

molenk4 - kopie

 

molenk5

 

 

molenk3

 

 

molenk7

 

 

2 thoughts on “Opa en Oma’s Midweekje

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s