Nieuw huis !

Kijk, zo zou ik willen dat het er hier nu uit zou zien…

 

sneeuwhuis

 

Ons huis dik ingepakt in centimeters rulle sneeuw in de aanloop naar een witte kerst 2016!
De werkelijkheid biedt – zoals meestal – weer eens een grauw en miezerig alternatief, met niet of nauwelijks kansen op tintelend fris winterweer.

Nee, de echte reden waarom ik dit plaatje toon zit ‘m vooral in de reden dat dit een van de laatste rondom mijn woning geschoten plaatjes zal zijn die ik hier op ‘pronkjewailtjes’ toon.
Wij hopen deze fijne plek waar wij bijna 22 jaren lief en leed deelden, binnenkort te verlaten.

Jawel!  Krijn en Janneke gaan als alles meewerkt, of ‘Deo Volente’ zoals je wilt, medio januari verhuizen naar een zogenaamde Zweedse hout-skeletbouw-woning, op een minstens éven prachtig plekje, gesitueerd aan de rand van het vier kilometer verderop gelegen Loppersum.

In plaats van uitgestrekte groene, door schapen bevolkte weiden waarop groepen ganzen neerstrijken, zal ik dan vanuit het huis zicht hebben op eindeloze akkervelden en rietsloten met kans op fazant en ree.

In plaats van de blik op het verre Delfzijl , kijken we dan richting Westeremden.
En was het altijd de ópkomende zon in het oosten,  straks zullen het de tegenover gelegen zonsondergangen zijn waar we ons aan kunnen vergapen.

Andere invalshoeken, andere panorama’s …nieuwe foto-inspiratie !

Om alvast een eerste indruk te geven, dient onderstaand beeld dat voor de verandering eens door iemand anders (de makelaars-fotograaf) is gemaakt.

 

 

huis

3 thoughts on “Nieuw huis !

  1. Jammer, dat je het mooie rustige Garrelsweer verlaat. Maar gelukkig verdwijn je niet helemaal en Loppersum is dichtbij. Ik ben benieuwd met wat voor mooie foto’s je me straks verblijd. Ik wens jou en Janneke veel plezier op jullie nieuwe woonplek. Gezegende kerstdagen en voor 2017 alle goeds.

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s