Terug…

We zijn net terug van een midweekje Sauerland samen met hen die me zo lief zijn.

Uiteraard maakte ik er foto’s en deed de al dan niet gebruikelijke natuur-indrukken op, maar de vrolijke compilatie die ik in gedachten had om hier te tonen, laat ik toch maar achterwege omdat ik bij thuiskomst onverwachts wordt geconfronteerd met het wrange en onontkoombare fenomeen  van  ons sterfelijk-zijn.

 

Om die reden laat ik hier een ooit eerder geplaatst foto-gedichtje zien, dat wel ’n beetje uitdrukking geeft aan de hier bij horende gevoelens…

 

bladdruppel2

3 thoughts on “Terug…

  1. Funeral ❤ with condolences towards the family . . .
    “When they bury me, don’t cry. The grave is but a veil for eternity.”

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s