Weekendje Eifel (1)

Eifel1Afgelopen dagen bracht ik samen met Janneke een lang weekend door in een huisje in het Wirfftal, – 500 meter boven NAP – in de Duitse Eifel.
Tsja..en daar was het compleet winter.
Dik besneeuwde hellingen, wit ingepakte dorpjes en dito sprookjesbossen met temperaturen die ’s nachts uitdiepten tot -13 C.

eifel5

eifel2

En een bijkomend gelukje was het feit dat overdag de zon er veelal lustig op los scheen waardoor de kilometers lange wandelingen die we daar maakten het allemaal extra feestelijk maakten.

eifel8

eifel7

Teruggekomen in het vakantiehuisje plaatsten wij in het donker de tuintafel in het gras, brachten daarop wat sfeer-verlichting aan en zetten de TV ook maar gezellig buiten, zoals hieronder op het eerste gezicht te zien valt.

eifel3

Wie beter kijkt, ontdekt mijn fotografisch grapje, waarbij de weerspiegeling van de intieme binnensfeer in het kamerraam mijn inspiratiebron vormde.

O ja… binnenshuis was de natuurervaring er ook, doordat er een bonte vogelstoet afkwam op het opgehangen en uitgestrooide voer. Soorten die ik bij ons zelden of nooit zie, kwamen er op af.
De beelden hiervan laat ik binnenkort zien in een volgend blog.

One thought on “Weekendje Eifel (1)

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s