Veul hail en zeegen …

Zo, de eerste formele upload in het nieuwe jaar ( de vorige maakte ik ergens laat in de oudejaarsnacht..)
Vanaf precies een jaar geleden ben ik weer begonnen met ‘Krijnsels’. Ik heb er zelf nog steeds plezier in en zolang ik’t idee heb dat anderen dat ook zo ervaren, zal ik voorlopig nog wel even doorgaan. Het is in de loop van 2014 wel een ratjetoe van van alles en nog wat geworden, maar de vlag dekt nog steeds de lading naar mijn mening. Wel wil ik iedereen heel erg danken voor de reacties die ik krijg. Aan de hand daarvan heb ik toch de indruk dat het blog nog wordt gewaardeeerd en het stimuleert ook om door te gaan. Blijf ze dus vooral geven !

Vanaf deze plaats iedereen een heel fijn en gezegend 2015 toegewenst.

landschapje2

4 thoughts on “Veul hail en zeegen …

  1. Ook voor jou en je gezin “Veul hail en zeegen” Krijn.
    En laat me nog maar lang genieten van jouw foto’s en verhalen.
    Groet,
    Leida .

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s