Slaaf voor een dag…

In de strijd tegen mensenhandel en illegale prostitutie is in ons land een opmerkelijk en goed initiatief ontwikkeld waaraan ik graag mijn medewerking verleen en waarop ik u ook graag even attendeer.

slaaf1dag

De actie ‘Slaaf voor een dag’ verdient mijns inziens navolging.Bovendien biedt het één van mijn vaste volgers hierbij dé kans om eens bij mij op een fraaie voorjaarsmiddag een natuurfotografie-workshop te volgen. In de frisse buitenlucht op Landgoed Ekenstein en voor een goed doel.

Kijk voor meer info op http://www.slaafvooreendag.nl/

Zoek mij op en wees de hoogste bieder!

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s