Ons Eibernest …

“Ons Eibernest”…ik moest daar even aandenken bij het verzinnen van een titel boven deze bijdrage. Het is de naam van een vermaarde korfbalclub uit Den Haag. Vraag me niet hoe of waarom ik dat weet. Op een of andere manier is de naam van die vereniging ooit ergens in mijn geheugen opgetast. ‘Eiber’ is de oud-Hollandse benaming voor ‘ooievaar’ en die zien we gelukkig steeds meer in onze weilanden terug.
Let vooral even op de scene, ergens halverwege, waarbij een van de jongen geen raad weet met een opgebraakte mol, waarna moeder deze uiteindelijk dan zelf maar naar binnen schrokt. Niet voor tere zieltjes !

2 thoughts on “Ons Eibernest …

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s